Onderhoud

Full-service voor een probleemloos gebruik

Warmte en comfort leveren een wezenlijke bijdrage aan het prestatievermogen van uw bedrijf. Alleen een storingsvrij functionerende verwarming bevordert een goed en efficiënt bedrijfsklimaat. Echter, een onberispelijk functioneren wordt net zoals bij uw auto voorafgegaan door goed en regelmatig onderhoud. Gasverwarmingen zijn technisch veeleisende producten en wij adviseren u als producent dat deze minstens éénmaal per jaar onderhouden en op veiligheid gecontroleerd worden.

 

Schwank Nederland beschikt over een eigen servicedienst. Schwank monteurs verrichten zowel werk in nieuwbouwprojecten als onderhoudswerkzaamheden. Zij worden initieel opgeleid in het werken met de Schwank systemen. Daarna gaan ze jaarlijks naar internationale bijscholingsbijeenkomsten, waar zij van de nieuwste ontwikkelingen kennisnemen. Indien van toepassing maken wij gebruik van het servicenetwerk van Schwank Duitsland, wat 30 service-technici telt. Ook werken wij samen met onze Belgische collega’s. Hierdoor bent u verzekerd van de diensten van een allround en goed gekwalificeerde servicemonteur, wat de kosten en kwaliteit van het onderhoud ten goede komt.

 

Wij ondersteunen u graag met het basis of full-service pakket voor een blijvend storingsvrij gebruik. Bij het afsluiten van een onderhoudscontract bij ons kunt u uw garantie op de verwarmingsinstallatie met onbeperkte tijd verlengen.


VERWARMINGSSYSTEMEN

SERVICE

ENERGIECALCULATOR

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website. Click here for more information
OK