Realisatie

Wij verstaan de praktijk van ons vak

Na de ontwerpfase en het selecteren van de oplossing laten wij u niet alleen. De realisatie wordt door onze projectingenieurs en monteurs binnen de kortste keren professioneel en soepel begeleid danwel uitgevoerd. Onze monteurs zijn experts op hun gebied. Zij zorgen ervoor, dat de in detail besproken nieuwe verwarmingsinstallatie realiteit wordt.

 

Hierbij kunt u er desgewenst voor kiezen alles uit één hand af te nemen. Dan wordt zowel het aanleggen van gasleidingen of elektrische bedrading, de vakbekwame installatie van de verwarmingstoestellen alsook de aansluiting aan soms complexe gebouwbeheersystemen door ons begeleid en tot stand gebracht.

 

Zodra het verwarmingssysteem en de bijbehorende regeltechniek geïnstalleerd zijn, volgt de ingebruikname van de installatie. Ook hier zijn onze servicemedewerkers professionals en gekwalificeerde gesprekspartners. Eventueel benodigde aankopen ten behoeve van bijvoorbeeld rookgasafvoer of gastoevoer doen wij samen met u, tot de installatie goedgekeurd is en dan bedrijfsklaar aan u overgedragen wordt. Dat bedoelen wij met service - van het eerste contact tot aan succesvolle inbedrijfsname.


VERWARMINGSSYSTEMEN

SERVICE

ENERGIECALCULATOR

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website. Click here for more information
OK